3 Petua Percuma Mengenai Permainan

Jika anda kecewa dengan kadar kemenangan semasa anda di meja poker, baca pelajaran Holdem ini sekarang untuk mengubahnya untuk kebaikan. 

Dalam pelajaran Holdem ini saya akan membincangkan beberapa permainan rumit yang boleh anda gunakan berulang kali untuk sentiasa mendapat keuntungan daripada mana-mana meja yang anda mainkan. Tidak kira siapa anda, sama ada anda seorang pemula atau lebih berpengalaman, saya tahu bahawa anda, seperti saya, akan menggunakan dan menggunakan semula permainan ini berulang kali apabila anda memerlukan beberapa kemenangan mudah. 

Pelajaran Holdem Mengenai Drama yang Berfungsi – Petua #1 

Permainan pertama yang berkesan adalah permainan agresif yang kukuh, kuat dan ketat. Ini melibatkan menjadi agak pemilih tentang kad lubang yang anda mainkan, sentiasa bermain dari positif yang kuat dan sangat jarang bermain dari tempat duduk awal, dan kemudian bertaruh secara agresif dan konsisten sehingga lawan anda lipat atau anda menang. 

Sebab permainan ini berkesan adalah kerana anda menginsuranskan diri anda terhadap rentak buruk dengan bermain kad yang kuat, anda menutup sebarang kelemahan dengan permainan agresif, anda memaksa peluang buruk dan kedudukan buruk pada lawan anda, dan dengan hanya menyusun semua peluang ini untuk memihak kepada anda, anda akan keluar. di hadapan lebih kerap daripada tidak.

Pelajaran Holdem Mengenai Drama yang Berfungsi – Petua #2 

Satu lagi drama yang berfungsi dengan baik ialah melakukan mencuri buta. Ini melibatkan menonton semua pemain di meja. Apabila pra-flop, dan tiada pemain bertanding pot – jadi mereka semua terlipat atau hanya tempang masuk – dari cutoff atau kedudukan lewat anda membuat pertaruhan besar, kira-kira lima kali ganda buta besar. Lebih kerap daripada tidak semua orang akan melipat dan anda akan membersihkan periuk. 

Pelajaran Holdem Mengenai Drama yang Berfungsi – Petua #3 

Permainan yang benar-benar hebat yang anda juga boleh lakukan adalah untuk mengatasi satu lagi permainan pra-gagal. Ini berfungsi paling berkesan apabila anda mengenal pasti gaya permainan dan tabiat mereka dan mempunyai idea yang baik bahawa poket mereka tidak terlalu kuat. Sebagai contoh, katakan seseorang cuba mencuri bidai apabila anda berada di dalamnya. Anda boleh mengatasi orang itu dan kemungkinan besar dia akan berundur kerana dia tidak begitu kuat, dan menganggap anda sangat kuat. 

Sebelum anda meneruskan dan mempelajari pelajaran Holdem baharu dan dapatkan lebih banyak petua baharu, fikirkan betapa bergunanya petua ini untuk anda dan bayangkan bagaimana rasanya menggunakan permainan ini untuk menjana wang dengan mudah. Sedar bahawa anda boleh melakukannya dan mempelajari maklumat ini benar-benar bermanfaat untuk anda.

Updated: January 27, 2023 — 12:34 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *